23 oct 2012, 14:43

Есенен плод 

  Poesía
385 0 1

Есенен плод

 

Есента приласка плод.

Грабна го, даде му сладост.

Направи го дъхав и красив

и накрая го позлати.

Усмихна го, погали го 

и изящно поднесе го с любов

на онези двамата... обичащите се.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??