16 сент. 2021 г., 16:45

Есенен смях 

  Поэзия
283 1 12

Потича слънчево червено

от бавни есенни листа,

върви през времето – вселена

от багри с мирис, радостта

 

на пластове над мен се стели

и вътре някъде плете

щастливи есенни дантели

от смях в пораснало дете.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??