Потича слънчево червено
от бавни есенни листа,
върви през времето – вселена
от багри с мирис, радостта
на пластове над мен се стели
и вътре някъде плете
щастливи есенни дантели
от смях в пораснало дете.
© Милена Френкева Всички права запазени