Многоцветна тиха есен
с кръпки цветни от листа.
Слънцето през процеп тесен
пак сканира вечността.
Вятърът размазва шарки
в натъжените гори.
А нападали шишарки
Господ в шепите вари.
И по листните килими
ще се сипне снегопад.
А под белите му рими
ще зимува листопад.
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря,Васил!
Благодаря за прочита и за оценката!Желая Ви хубав ден!
Поздрави от мен!