есенни листа
са като пеперуди
пак ще отлетят
***
слънце премигна
небето е пак черно
дъждът заваля
***
есенен вятър
подгони плахи листа
зимата идва
***
пълнолуние
звезди като броеница
кучето лае
© Николай Пеняшки - Плашков
© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены