24 сент. 2013 г., 22:05  

Есенна измама 

  Поэзия » Любовная
827 0 3

 

 ... (на този странен кръстопът
където вятърът тревите бръсне
и здраво сплита ги на сноп ...
... където разтревожена мъгла
се стеле над осиротялата поляна ...
... септември пиян от циганското лято
повярва в есенната му измама ...)

... на кръстопът на три посоки
където всички указателите  са слепи ...
... там ли остана любовта ни...

***

Мой мили, посоката ли сбърка? ...

 

Весела ЙОСИФОВА

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??