Красива е твоята есен,
палитра от багри и звук.
Небето ти, в огън поднесено,
е с галещо слънце от юг.
Блещукат листата, златистите,
със вятъра влизат в дует,
превръщат във музика мислите
танцувайки днес... пирует.
Политат надолу, щастливи са.
Застилат я с шарен килим -
земята ни, скрила от зимата
зрънцата с живот възродим.
Красива е твоята есен,
мъдра и много добра.
Как искам листенце да бъда,
в пейзажа искрящ - светлина.
http://listopad.bg/component/joomgallery/?func=detail&id=109#joomim
Благодаря ти!
© Таня Мезева Все права защищены