Dec 8, 2009, 5:40 PM

Есенна палитра 

  Poetry » Landscape
761 0 16

Красива е твоята есен,
палитра от багри и звук.
Небето ти, в огън поднесено,
е с галещо слънце от юг.

Блещукат листата, златистите,
със вятъра влизат в дует,
превръщат във музика мислите
танцувайки днес...  пирует.

Политат надолу, щастливи са.
Застилат я с шарен килим -
земята ни,  скрила от зимата
зрънцата с  живот възродим.

Красива е твоята есен,
мъдра и много добра.
Как искам листенце да бъда,
в пейзажа искрящ - светлина
.


http://listopad.bg/component/joomgallery/?func=detail&id=109#joomim

Благодаря ти!

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??