15 окт. 2022 г., 11:25

Есенна радост 

  Поэзия
244 3 14

Слънчево е, тихо капят

цветни есенни листа,

мек студът е и не хапе,

в мен пристъпя радостта.

 

Малка радост, неусетна,

с кротка, лека светлина,

като слънчев лъч присветне,

но душата я позна.

© Милена Френкева Все права защищены

Толкова е хубаво и кротко
в есента с неосъзнаем код,
стъпвам по килима като котка,
в лоното на златния живот.
Плодове търкалят се - грошове, ...
  525 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??