Падат есенно листата
като в приказка - мечта.
В злато къпе се земята
и в неземна красота.
Песенно валят листата...
И, заслушана в дъжда,
къпе се в тъга душата -
златна есенна тъга...
© Вилдан Сефер Все права защищены
Колко точно!