Кой ще бъде добрият, щом ти
ще ме губиш и после намираш...
Разглобена, понесла щети,
любовта непризната примира.
Есента е подветрен сезон,
прошумява потайно в тревите.
Къта летен нетраен шансон,
но и зимно усое преплита.
Да измръзна преди да заспя
очертава се и ще е жалко,
тъй отдадено както запях,
да заглъхне нечуто за малко.
© Светличка Все права защищены