13 нояб. 2021 г., 18:25

Есенни лъчи 

  Поэзия
378 1 11

По-мили есенни лъчи не помня,

излива ги небето – синя стомна,

летят и кацат с нежни пируети,

и всеки е сърце горещо, свети.

 

Огряват есента като надежда,

ноември в радостта им се оглежда,

преди да зърне зимен отпечатък,

е весел слънчев химн, макар и кратък.

 

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??