5 окт. 2018 г., 23:05

Есенно 

  Поэзия » Другая
610 3 6

През есенно листо света разглеждам
и в охра се обагря чувството.
С копнежа вечен, в мислите подреждам
картина на реално и несбъднато.

Тъгата е дълбоко чувство,
живее тихичко в мъглата,
/гениален план и е изкуство/
 защото, пак виновни са листата... 

© Вяра Благова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??