4 нояб. 2006 г., 22:30

Есенно 

  Поэзия
641 0 0
Полъхът есенен бързо отнася
пожълтели листа от дървото на дните.
Пронизваща мисъл в мъгла кондензира
острите пръски от спомени бегли.

А мъглата във сняг се превръща и пак
потъва в земята ръждиво-сънуваща.
Но веднъж годишно в сянка ще се появява,
за да ни напомня за студа и гниещата шума.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??