4.11.2006 г., 22:30 ч.

Есенно 

  Поезия
711 0 0
Полъхът есенен бързо отнася
пожълтели листа от дървото на дните.
Пронизваща мисъл в мъгла кондензира
острите пръски от спомени бегли.

А мъглата във сняг се превръща и пак
потъва в земята ръждиво-сънуваща.
Но веднъж годишно в сянка ще се появява,
за да ни напомня за студа и гниещата шума.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??