20 авг. 2023 г., 17:15

Есенно лято 

  Поэзия
181 1 0

Лятното море не стига,

искам есенен мираж,

корабът сърдечен вдига

всичките платна с кураж,

 

върна ли го, имам нужда,

смело в лятото напред,

есен, ти ще ми услужиш

с няколко лета поред.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??