12 окт. 2023 г., 21:55

Есенно ветрило 

  Поэзия
151 2 3

Есенно ветрило

с грейнали листа.

Време капе мило

слънце в утринта.

 

Топло е и ведро

времето пред мен.

Есен – цветна щедрост

в ден едва роден.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??