24 сент. 2011 г., 11:00

Есента смирено, със стъпки кадифени 

  Поэзия » Другая
1136 0 12

 

 

Есента смирено,

със стъпки кадифени

 

Есента смирено,

със стъпки кадифени

в моя ден полека влезе

и приседна. Подари ми

златен облак  от красиви листи

 - ех, дано огреят багрите им

моите тъжни мисли...

Кехлибар ми даде – пълна шепа грозде...

 - нека да си идат всичките неволи...

Огненото лято – догодина чакам.

Сладъх дъх на плодна есен

гали ми душата...

 

24.09. 2011г.



© Хрис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??