15 июн. 2007 г., 23:11

еспресно 

  Поэзия
515 0 3
Експресно,
еспресно
започва денят ни - безлюбовен почти.
И нямаме време за нежните думи,
за споделени мечти.
А толкова искам в забързано утро,
макар и над чаша кафе,
да срещна очите ти
и в тях да намеря
искрица - за мен.

© Емилия Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??