Jun 15, 2007, 11:11 PM

еспресно 

  Poetry
514 0 3
Експресно,
еспресно
започва денят ни - безлюбовен почти.
И нямаме време за нежните думи,
за споделени мечти.
А толкова искам в забързано утро,
макар и над чаша кафе,
да срещна очите ти
и в тях да намеря
искрица - за мен.

© Емилия Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??