15 мая 2017 г., 22:43

Етюд 

  Поэзия » Любовная
606 8 24

На тебе посвещавах стих след стих!

Сега живееш в стиховете бели –

в мастилен свят, магически, но тих,

попиващ чувства с устни зажаднели!

 

Не чуваш ли – навън дъждът вали

в студен етюд сред сивата мъгла!

Текат навътре мъжките сълзи...

оставят в мен мастилена следа!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??