23 авг. 2008 г., 08:55

euphoria 

  Поэзия » Белые стихи
581 0 6

върховете са самотно място

не ти трябва да се качваш

мълчание и щастие

прости съществителни

на кръст

изключително  съчетание

или Домейн в ново попълнение

проветри добре

след ментоловия облак мис ю

изпери чаршафите

Семана върши вълшебства

с добре наострен нож

раздели две на половина

няма как де не получиш

идеална част съкровище

пък било то и с английски акцент

искам замък

ама истински

един сантиметър нещо

да не пропусна точното вдишване

спасението на света

мечтите

и ако не разбираш - мълчи

до края остават няколко минути

пиши ги в сметката с бакшиша

будна съм

до втръсване

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??