22 мая 2022 г., 14:57

"Евакуация" 

  Поэзия » Юмористическая
365 0 0

"Да се предадете ви заповядвам аз,

пардон, при русите да се евакуирате.

Простете, лъжата като дрогата е страст,

но ги побеждаваме, нали разбирате!?"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??