21 апр. 2007 г., 11:48

Езеро в гора 

  Поэзия
720 0 7
ЕЗЕРО В ГОРА

Светлината и мъглата!
Гладки камъни сънувах,
мъхове и жабки влажни,
паднали листа как плуват!
Тъмен и прозрачен звук
на полегнала вода -
и небето - бистър облак
във съня си аз видях!

Как посреща изгрев топъл,
малко езеро в гора!

***

Цял ден искам да остана
и да гледам във водата!
Нямам цял ден, съжалявам,
езеро от моя сън!
Пак при тебе ще се върна...

следващия път!







© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??