Apr 21, 2007, 11:48 AM

Езеро в гора 

  Poetry
725 0 7
ЕЗЕРО В ГОРА

Светлината и мъглата!
Гладки камъни сънувах,
мъхове и жабки влажни,
паднали листа как плуват!
Тъмен и прозрачен звук
на полегнала вода -
и небето - бистър облак
във съня си аз видях!

Как посреща изгрев топъл,
малко езеро в гора!

***

Цял ден искам да остана
и да гледам във водата!
Нямам цял ден, съжалявам,
езеро от моя сън!
Пак при тебе ще се върна...

следващия път!







© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??