14 нояб. 2013 г., 18:23

!!! 

  Поэзия » Гражданская
380 0 0

!!!

 

На жълтите павета между фугите

                        цветенца нежни с капчици роса

                        ботуши полицейски газят,

                        изпратени да спират Пролетта.

 

                        Не спира се с ботуш народна воля,

                        тя неподвластна е и на Съда,

                        нея прокурори не я плашат,

                        цветя ще никнат – идва Пролетта!

 

 

 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??