30 нояб. 2010 г., 12:41

* * * 

  Поэзия
453 0 0

              Мигът е мой!

              Мигът е твой!

 

В мига живеем.

 

Миговете си пропускаме,

         после – бавно тлеем.

 

Миговете не допускаме,

             дълго ги жалеем.

 

    Не оценяваме мига,

       а за миг копнеем.

 

Мига за миг изпускаме...

          Май цял живот пилеем.

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??