***
Просто съм обичала и толкоз,
без видима причина да остана -
последната ми среща обещава
да си тръгна и после да забравя!
И после ще се лъжа, че не помня
миналото, и ще е в амнезия -
името ти, нищо да не ми припомня,
като черно - бяла стара снимка.
Синоптичната прогноза е дъждовна
и много ми отива на лъжата,
беше среща мила и съдбовна -
да я прошепна мога... и вървя нататък!
Дотежаха чувствата за истини,
а оставането е в една илюзия
има толкова неразбрано помежду ни -
пренареждам да сме други ... Нужно е!
© Елеонора Крушева Все права защищены