Jun 10, 2023, 9:30 PM

*** 

  Poetry » Love
305 0 0

***

Просто съм обичала и толкоз,
без видима причина да остана - 
последната ми среща обещава
да си тръгна и после да забравя!

 

И после ще се лъжа, че не помня
миналото, и ще е в амнезия - 
името ти, нищо да не ми припомня, 
като черно - бяла стара снимка.

 

Синоптичната прогноза е дъждовна
и много ми отива на лъжата,
беше среща мила и съдбовна - 
да я прошепна мога... и вървя нататък!

 

Дотежаха чувствата за истини, 
а оставането е в една илюзия 
има толкова неразбрано помежду ни -
пренареждам да сме други ... Нужно е!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??