гора тишина
звезди капки последни
изтляла надежда
на неразбрания Бог
отхвърляме лесно ръка на приятел
затворени в своята кула-живот
понякога цветята говорят
не виждаш не спиш
осъзнаване търсиш и после гориш
отхвърлен оставих торбата
погледнах в мрака и съзрях светлината
отхвърлен загърбих човека
пътят е стръмен и страшен
ще тръгна по него
нататък отвъд
прегърни ме приятелю
подарък последен от мен приеми
частица от душата страдална
преди в мъглата да се стопи
© Карлос Димостракиос Все права защищены