30 июл. 2007 г., 23:47

Фар 

  Поэзия
616 0 10
ти си моят фар
самотният фар
който
огрява
нощния път на душата ми
лутаща се
и търсеща

лъчът му
знае как
да ме носи
по вълнИте
към хоризонта
там да целуна
отражението му
и да се върна
по пътеката при него

моят фар

който вече
не е самотен
защото
нося
дъгата
със себе си
и
го
обичам
безкрайно
нежно


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??