Jul 30, 2007, 11:47 PM

Фар 

  Poetry
619 0 10
ти си моят фар
самотният фар
който
огрява
нощния път на душата ми
лутаща се
и търсеща

лъчът му
знае как
да ме носи
по вълнИте
към хоризонта
там да целуна
отражението му
и да се върна
по пътеката при него

моят фар

който вече
не е самотен
защото
нося
дъгата
със себе си
и
го
обичам
безкрайно
нежно


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??