29 апр. 2008 г., 09:46

Фатално привличане  

  Поэзия » Философская
864 0 6
Високо, по-високо от слънцето.
Ти ме застрелваш с пистолет,
аз имам нужда ти да ме издигнеш тук.
При ъгълът на твоите устни.
Към орбитата на твоите бедра.
Затъмнение.
Ти издигаш моята душа.
Аз нямам никакъв самоконтрол.
Полет.
Черна лента се простира в далечината
и се губи в безкрая.
Застинал съм със замаяни сетива.
Фаталното привличане ме завладява.
Ще мога ли да се отскубна от неустоимата му прегръдка?

© Вал Вълков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??