Седя и коментирам.
С въпросите си провокирам усещане за красота.
Но всеки тук е заслепен,
Угрижен, сякаш заледен.
И вместо тупкащи сърца и нежни длани,
чудя се, откъде ли са събрани
толкова ненужни същества,
без представа - що е красота.
© Александър Кръстев Все права защищены