18 февр. 2009 г., 11:31

*** 

  Поэзия » Другая
694 0 1
 

   Момиче седи само в нощта                              В нея озари се луната,

   и навсякъде цари тъга,                                     блесна,

   тишина,                                                                грейна

   самота.                                                                  отново замечтана...

 

   Отрони се една сълза,                                       Но пукна се зората,

   полетя                                                                   изгубиха се луната,  

   и падна                                                                  сълзата

   върху коравата земя.                                         и тишината...

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??