18.02.2009 г., 11:31 ч.

*** 

  Поезия » Друга
696 0 1
 

   Момиче седи само в нощта                              В нея озари се луната,

   и навсякъде цари тъга,                                     блесна,

   тишина,                                                                грейна

   самота.                                                                  отново замечтана...

 

   Отрони се една сълза,                                       Но пукна се зората,

   полетя                                                                   изгубиха се луната,  

   и падна                                                                  сълзата

   върху коравата земя.                                         и тишината...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??