21 дек. 2011 г., 20:41

Фейсбоклук 

  Поэзия
1824 0 23


Facebook look

на всички  оплетени в социални мрежи


Ти не си говориш с мен.

Аз със тебе също.

Този свят е извратен 

виртуална къща.

 

Ти не пишеш и писма.

Аз чета измами,

как сме жертвени стада ­­—

роби на програми.

--

19.06.2011


© Тома Кашмирски Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??