Dec 21, 2011, 8:41 PM

Фейсбоклук 

  Poetry
1822 0 23


Facebook look

на всички  оплетени в социални мрежи


Ти не си говориш с мен.

Аз със тебе също.

Този свят е извратен 

виртуална къща.

 

Ти не пишеш и писма.

Аз чета измами,

как сме жертвени стада ­­—

роби на програми.

--

19.06.2011


© Тома Кашмирски All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??