28 янв. 2016 г., 21:40

Феникс 

  Поэзия » Любовная, Другая
311 0 2

Отново се целиш,

държиш тетивата,

отвътре изгарям

след всяка стрела.

Напразно се целиш

в мишена безкрайна,

като феникс се

раждам от пепелта.

© Драгомир Лаброев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??