28.01.2016 г., 21:40 ч.

Феникс 

  Поезия » Любовна, Друга
310 0 2

Отново се целиш,

държиш тетивата,

отвътре изгарям

след всяка стрела.

Напразно се целиш

в мишена безкрайна,

като феникс се

раждам от пепелта.

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??