2 июл. 2010 г., 21:55

Фениксът Любов 

  Поэзия » Любовная
657 0 13

И ето - пак е лято.

В тревите лъч загубен

пак търся из полята.

Отново сам и влюбен -

пак търся. Не от вчера...

Лъчът ако угасне -

и пепел да намеря,

за мен ще е прекрасно!

Сърце, което търси -

и в пепелта искрица

го топли.

Ще възкръсне

от тази пепел птица!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??