Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Цяла вечер ме държиш в ерекция,
чакай малко, утре съм на лекция.
На тебе ти е лесно - до обед ще ми спиш,
но като те гледам - на четвърти тек държиш.
Да не отказвам - от малък съм научен,
дежа вю - отново в тебе съм забучен.
Като Троянска порта те превзех,
жънем двамата по история успех.
Да се цъкнем ли с цифровото фото?
„Да се цъкнем" е мойто ново мото.
Уж снимка, но и там дишаш ускорено,
щом си с мене, минаваш на червено.
Гореща, страстна, сгодна женска,
не ти е чужда думичката „френска".
Получи се колекция от снимки папарашка:
мисионерска, „столче", задна прашка.
Още като те награбих от вратата,
мислех да ти кажа, че ти си най-добрата.
Изсмукваш ме, без дори да те карам да го правиш,
гълтай бавно, да не се задавиш.
В тебе има нещо, което те прави по-различна:
интелигентна, „послушна" и първична.
Четеш ми мислите и това е всеки ден,
бебе, ти си природен феномен!
Харесваме едно и също - със уста масажче,
май излезе готино това пасажче...
С теб настроението ми рядко е минорно,
а и няма как с това домашно порно.
С трептящ възбуден глас ме молиш в теб да свърша,
така и правя - ах, какви ги върша?!..
До следващия цикъл - очакване, напрежение и зор,
идва ти - благодарим на Бог и „Постинор"...
© Чингапук Все права защищены