Февруари
•
Февруари е онова краткостишие,
в което две чаши узряло вино
освобождават на думите ритъма,
за да затича стоплен стихът
и да напълни снегостишията
с капчици любов. И поезия...
© Ванко Николов ©_Българионъ° ®•Ⓥ
© Ванко Николов Все права защищены