Feb 5, 2018, 1:19 PM

Февруари 

  Poetry » Free verse
962 0 2

Февруари
 •
Февруари е онова краткостишие,
в което две чаши узряло вино 
освобождават на думите ритъма,
за да затича стоплен стихът
и да напълни снегостишията 
с капчици любов. И поезия...

© Ванко Николов ©_Българионъ° ®•Ⓥ

© Ванко Николов All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??