3 окт. 2006 г., 12:14

Фея 

  Поэзия
2208 0 10

Палава фея, ефирна

пърха нежно с крила

закачлива, немирна,

влиза  в моята душа.

Долита и гони съня,

води ме в омайни поля.

Красиво е, спира дъха

аз сякаш, че с нея летя…

Влязла в сърцето  - яма,

преплела се  с мен в едно,

променя лика ми и няма

и капка от прежното зло.

Пърха пеперуда в гръдта,

сърцето пулсира в екстаз.

Възродена в мен любовта

се бори за право и глас…

Усетила нов порив и сила,

изпитала страст и копнеж,

от птичка крилата си свила,

преродих се - птица в летеж.

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??