9 нояб. 2011 г., 20:46

# # # 

  Поэзия
552 0 7

Публиката очаква зрелища.

Може хляб и вино да няма...

От ялово чакане напращели

ще консумират днес... измама.

 

Прясна и сочна, без консерванти.

Такава една - сладникава...

Поднесена от комедианти,

ще е по-добра от никаква.

 

Самоизмама -  гарнирана с вкус.

Сцената за десерт е тясна.

Танцува душата измамена блус -

постановката е прекрасна.

 

Тълпата се клати в измамен екстаз.

Даже е готова да лази...

Размива се циничният ми глас

в шума измамен от аплаузи...

 



© Димитър Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??