9.11.2011 г., 20:46 ч.

# # # 

  Поезия
551 0 7

Публиката очаква зрелища.

Може хляб и вино да няма...

От ялово чакане напращели

ще консумират днес... измама.

 

Прясна и сочна, без консерванти.

Такава една - сладникава...

Поднесена от комедианти,

ще е по-добра от никаква.

 

Самоизмама -  гарнирана с вкус.

Сцената за десерт е тясна.

Танцува душата измамена блус -

постановката е прекрасна.

 

Тълпата се клати в измамен екстаз.

Даже е готова да лази...

Размива се циничният ми глас

в шума измамен от аплаузи...

 



© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??