6 апр. 2017 г., 00:10

Филм 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
603 2 0

Ако с теб бяхме във филм,
щяхме да сме влюбени.
Един в друг.
Щяхме да се сънуваме.
Да бъдем щастливи.
Да се обичаме,
докато смъртта ни раздели.
Но не живеем във филм.
А по-скоро
в недовършена
книга.

© monicaley Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??