Apr 6, 2017, 12:10 AM

Филм 

  Poetry » Love, Free verse
600 2 0

Ако с теб бяхме във филм,
щяхме да сме влюбени.
Един в друг.
Щяхме да се сънуваме.
Да бъдем щастливи.
Да се обичаме,
докато смъртта ни раздели.
Но не живеем във филм.
А по-скоро
в недовършена
книга.

© monicaley All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??