Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Здрасти птиче!
Здрасти, здрасти!
Питаш ме, защо съм дръпнат -
ненавиждам педерасти,
зад гърба ми, да си шъпнат!
Пък, били дори и женски,
(думата е тука друга) –
Доли цупи устни френски,
кат ощипана съпруга.
Ала низките и страсти,
мене хич не ме вълнуват –
не кълва на прости “пасти”...
Пък рибарите да псуват.
“Силно да люби и мрази!”
Казал го е тъй поета.
Аз добавям –
щом пък лази,
твар за мене е,
проклета.
Вярвай ми, не съм от тия,
гдето хулят зад гърба!
Щом пълзи –
без жалост бия
във лицето
със слова.
Може да не се харесва,
но, за мен е без значение –
хич душата ми не стресва,
“намалено поведение”...
Пък от мене -
да си кажа -
можеш да очакваш ти,
всякакви тъпни в баража...
И любов, и сто псувни.
Аз съм разнолик и Янус
в зодията ми, е знак –
“дъвча”не със всеки гларус,
ами с “риби” и с “близнак”
Ти си “рибка” – забелязах.
Аз рибар съм и без шум,
във “рекичката нагазих” –
да те ловя на “бастун”.
Ти “морячка” си, пък аз
стар пират съм –
твойта шхуна,
дебна с моя “тараляс”,
взел на мушка теб...
С “харпуна”!
Италянска си гондола –
аз, раздрънкана гемия...
До кърмата ти в подмола,
искам котва да забия.
Искам! Искам!
Много искам,
ала стига с тия речи –
хайде палци ще ти стискам,
че отиваш надалече!
П.С: Следващите ми куплети,
са продукт от лафа с тебе –
доста кръшни перипети’...
Да ги знаеш, ти не требе!
Ха, чети в захлас, що стана –
как развиха се нещата....
Погали с крака дивана,
че и той е мъж в душата!
© Бостан Бостанджиев Все права защищены
има нужда и от реалност.
Наистина звучиш по хард
ала това е от спонтанност.
Поздрав и усмивка.